Perfectioneer gebruik installaties met praktische training

De oplevering van een duurzame energie-installatie is de eerste stap op weg naar energiebesparing en behoud van comfort. De volgende stap moeten de eindgebruikers zelf zetten. Zijn ze in staat om de besturing zelf te bedienen? Zijn ze op de hoogte van de gebruikte meet- en regeltechniek? En kunnen ze de processen snel en zelfstandig doorgronden. ‘Paul Regelt Energie’ verzorgt al jarenlang trainingen om diverse doelgroepen de kneepjes van het vak bij te brengen.

Blended learning

In een interactieve training met veel praktische opdrachten vergroot Paul Caspers de benodigde domeinkennis. Eindgebruikers leren hoe ze een (cloud)applicatie als hulpmiddel kunnen inzetten om op afstand processen zelf te beheersen. De training heeft een modulaire opzet met voldoende ruimte tussen de diverse sessies. Die ruimte is belangrijk om de leerstof uit de fysieke trainingen te laten beklijven en zelfstandig met opdrachten via e-learning aan de slag te gaan.

Trainen in uw eigen omgeving

Trainingen bestaan uit een met u overeengekomen aantal dagdelen. Een dagdeel kost 800euro (excl. reiskosten) en een hele dag trainen kost 1.200euro (excl. reiskosten). We verstrekken u graag meer uitgebreide informatie met betrekking tot onze trainingen. Neem hiervoor contact met ons op.

Deelnemen of afspraak maken?

‘Paul Regelt Energie’ verzorgt de trainingen bij voorkeur bij u op locatie. Interesse in een training?

Maak een afspraak met Paul Caspers: bel (06) 54 25 32 69 of stuur een berichtje naar mail@paulregeltenergie.nl