De persoon achter ‘Paul Regelt Energie’

De grondlegger van ‘Paul Regelt Energie’ is de bevlogen ondernemer Paul Caspers. De afgelopen 15 jaar stond hij als eigenaar en directeur aan het roer van Quintess. 5 jaar later richtte hij Ecoinsite op. Met Quintess ontwierp hij op maat gesneden besturingssystemen voor energie-installaties. Zo creëerde hij met zijn team energieneutrale oplossingen voor gebouwen en droeg hij een steentje bij aan een comfortabel en milieuvriendelijk leef- en werkklimaat. Met Ecoinsite ontwikkelde hij gestandaardiseerde plug & play producten om energie te besparen.

Ambitie Paul Caspers

In 2015 nam hij de beslissing om beide bedrijven te verkopen.  Met ‘Paul Regelt Energie’ slaat hij een nieuwe weg in. Met zijn nieuwe bedrijf helpt Paul particulieren en bedrijven vooruit. Niet alleen deelt hij zijn 25-jarige kennis en ervaring. Met zijn creativiteit, gevoel voor duurzaamheid en innovatieve dadendrang bedenkt hij voor u ook energiebesparende oplossingen.

Persoonlijke drijfveer

Vandaag de dag is het gebruikelijk om als ondernemer antwoord te geven op de vraag: ’Waarom onderneem ik?’ Deze vraag staat ook centraal in de gouden cirkel van Simon Sinek. Paul Caspers is heel uitgesproken over zijn bijdrage aan onze maatschappij. Hij is ervan overtuigd dat alles energie is. Energie is de stuwende kracht achter zijn mens-zijn. Hij wendt die energie aan om zelf in beweging te komen. Hardlopend, op de lange latten of op de mountainbike. Beweging levert energie op en zorgt voor balans. Dankzij dit evenwicht is hij in staat om zijn creatieve vermogen in dienst te stellen van bedrijven die energie willen besparen.

De planeet Aarde herbergt talloze energiebronnen. Paul wil deze beschikbare energie op duurzame wijze gebruiken en beheren. Met zijn bedrijf ‘Paul Regelt Energie’ maakt hij daar werk van. Zijn inspanningen leveren energie op. Voor bedrijven. En voor hem zelf. En deze energie geeft hij graag door. Aan u.