Energiebeheer: oog voor milieu, portemonnee en comfort

Zoekt u als aannemer of projectontwikkelaar een partner met veel praktische kennis over energiebesparende installaties? Kies dan voor de jarenlange ervaring en up-to-date expertise van ‘Paul Regelt Energie ‘. Benut zijn bagage en laat een besturingssysteem voor een energie-installatie ontwerpen die geheel aan uw wensen voldoet. Zowel voor bestaande bouw als nieuwbouwprojecten regelt Paul energiebesparingen met behoud of verbetering van comfort.

Functioneren energie-installaties volgens KPI’s?

Het ontwerp en de besturing van duurzame energie-installaties is maatwerk. Een kleine kink in de kabel heeft verstrekkende gevolgen voor het rendement. De vraag rijst: presteren uw installaties naar wens en behalen ze het maximale rendement? Met de discipline Energiebeheer checkt Paul Caspers op afstand of uw energie-installaties werken volgens de kritische prestatie-indicatoren (KPI’s). Zijn kritische blik richt zich niet alleen op het ontwerp van de installatie. Ook de besturing en het functioneren zelf neemt hij in zijn oordeel mee. Inzicht in de performance werkt verhelderend. Soms is het voldoende om de besturingssoftware aan te passen.  Ingrijpender is het advies om de installatie aan te passen of te vernieuwen.

Samenwerken of afspraak maken?

Nieuwsgierig of uw energie-installaties aan de kritische prestatie-indicatoren voldoen? Maak een afspraak met Paul Caspers voor een scan van uw systeem. Bel (06) 54 25 32 69 of stuur een berichtje naar mail@paulregeltenergie.nl