Controle & monitoring regeltechniek

Veel gebouwen zijn vandaag de dag uitgerust met duurzame energie-installaties en klimaatsystemen. Ventilatie, verwarming, verlichting, koeling/airconditioning, luchtbevochtiging en zonwering zijn de bekendste voorbeelden. Het is de kunst om deze systemen zo te programmeren dat ze elkaar aanvullen in hun performance. Als ze niet naadloos op elkaar afgestemd zijn, verspillen ze onnodig veel energie. Met het oog op het milieu en uw portemonnee is dat geen gewenste installatie. Het is bijvoorbeeld niet handig als de verwarming nog operationeel is als buiten de mussen dood van het dak vallen. Of als er continu licht brandt in ruimtes die nauwelijks gebruikt worden.

Vinger aan de pols: op afstand én in de cloud

Op papier ziet het ontwerp van een duurzame energie-installatie er misschien prachtig uit. Veel belangrijker is de vraag: werken ze in de dagelijkse praktijk efficiënt samen? En zijn ze bij snel veranderende weersomstandigheden ook naadloos op elkaar afgestemd? Om antwoord op die vragen te krijgen, is het verstandig om de regeltechniek van deze installaties regelmatig te monitoren en te controleren. ‘Paul Regelt Energie’ heeft de online tools tot z’n beschikking om op afstand én in de cloud een vinger aan de pols te houden. Zo blijft de regeltechniek op orde. En hebt u geen omkijken naar het comfortbehoud met de nodige energiebesparingen.      

Samenwerken of afspraak maken?

Interesse om de regeltechniek van uw installaties op afstand te laten monitoren of controleren? Maak een afspraak met Paul Caspers voor een naadloze afstemming van uw installaties. Bel (06) 54 25 32 69 of stuur een berichtje naar mail@paulregeltenergie.nl